latinica  ћирилица
19/10/2016 |  12:55 | Аутор: РТРС

Зидан: Очекујемо више од Роналда

Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан рекао је да очекује више од фудбалера те екипе Кристијана Роналда, који је промашио неколико добрих прилика током утакмице против Легије из Варшаве у Лиги шампиона. Реал је синоћ на свом терену побиједио Легију са 5:1, у утакмици трећег кола Групе Ф у Лиги шампиона.
Кристијано Роналдо - Фото: Getty Images
Кристијано РоналдоФото: Getty Images

Реал је повео у 16. минуту голом Гарета Бејла, а вођство је аутоголом дуплирао Томаш Јодловјец у 20. минуту. Само два минута касније гол за пољски тим постигао је бивши фудбалер Партизана Мирослав Радовић, што је био први гол Легије у Лиги шампиона послије 21 године.

"Краљевски" клуб је обезбиједио побједу у 68. минуту голом Лукаса, а коначан резултат поставио је Алваро Мората у 84. минуту.

Роналдо је асистирао код трећег и посљедњег гола Реала, имао је неколико добрих прилика у другом полувремену, али се није уписао међу стријелце.

"Сви желе да Кристијано постигне три, четири, пет голова. Имао је много прилика против Легије, али постигао је гол у прошлу суботу (у првенству) и постићи ће нови наредног викенда. Сви очекујемо више од Роналда и он то зна. Желимо да постигне три или четири гола. Није постигао гол против Легије али имао је двије асистенције и то ми се свиђа", рекао је Зидан, пренијели су данас британски медији.

Тренер Реала рекао је да његова екипа мора да поправи игру у одбрани.

"Задовољан сам резултатом, головима. Јасно је да можемо да напредујемо. Понекад равнотежа у одбрани није савршена, али наш избор је да играмо офанзивно, иако смо ризиковали и пружали шансу противнику. Најважнија ствар је да постигнемо гол и да побиједимо, а то смо урадили", навео је Зидан.

Послије три кола Реал и Борусија из Дортмунда имају по седам бодова у Групи Ф, Спортинг из Лисабона има три бода, док је Легија без бодова.

Извор: РТС