latinica  ћирилица
16/10/2016 |  08:56 ⇒ 08:57 | Аутор: РТРС

Трамп изазвао Клинтонову да се подвргне тесту на дрогу

Републикански кандидат за предсједника САД оптужио је своју демократску ривалку Хилари Клинтон да је током њихове посљедње телевизијске дебате била "на нечему" и рекао да би прије сљедеће дебате требало обоје да се тестирају на дрогу.

Трамп је на скупу у Њу Хемпширу оптужио Клинтонову да је на почетку посљедње дебате била "сва у спиду", али је на крају "једва успјела да дође до свог аутомобила", пренио је британски Би-Би-Си, који додаје да амерички милијардер није пружио ниједан доказ за своје наводе.

Ти коментари Трампа су услиједили након што је прошле недјеље објављен видео снимак у којем на вулгаран начин коментарише жене, послије чега је уследио низ оптужби за сексуално узнемиравање.

Најновије анкете показују да Трамп заостаје за Клинтоновом у неким од кључних савезних држава, али упркос томе успијева да на својим предизборним скуповима привуче на хиљаде људи, као и да обезбиједи новчана средства од донатора за своју кампању.

Трамп све чешће усмјерава личне нападе ка Хилари Клинтон, оцјењује Би-Би-Си и наводи да јој је дао надимак "покварена Хилари", да је рекао да ће је послати у затвор ако буде изабран за предсједника, рекао је да она нема издржљивост потребну за тај посао, а сад ју је оптужио и да се дрогира.

Извор: Танјуг