latinica  ћирилица
27/09/2016 |  08:00 ⇒ 12:39 | Аутор: РТРС

Динамо-Јувентус, пренос РТРС од 20.45

У фудбалској Лиги шампиона на распореду су први сусрети друго кола, у групама Е, Ф, Г и Х.
Лига шампиона: Динамо-Јувентус (Илустрација: РТРС) -
Лига шампиона: Динамо-Јувентус (Илустрација: РТРС)

Утакмицама другог кола у групама Е ,Ф , Г и Х, данас ће бити настављено такмичење у фудбалској лиги шампиона. На нашем програму од 20.45 часова можете погледати утакмицу Динамо Загреб - Јувентус. 

Загрепчани у такмичењу на посљедњих девет утакмица код куће имају само једну побједу и то над Арсеналом прошле сезоне. Тешко да то могу поновити сада против тима који жели да освоји Лигу шампиона.

- То је добар технички тим са доста талента. Имају и искуства у Европи, а сви знамо да у овом такмичењу није лако играти против било кога. Они ће покушати да поремете наш ритам, да нас изненаде, али без обзира на све, ми смо дошли по побједу - каже Кјелини, играч Јувентуса.

У дербију вечери, снаге ће одмјерити Борусија Дортмунд и Реал Мадрид. Њемачки клуб у пет наврата до сада, није изгубио од Реала на свом терену, а задњи пут када су играли у Њемачкој 2014. године, Борусија је побиједила 2:0 головима Ројса. Реал већ три сезоне нема пораз у групној фази Лиге шампиона и све то је гарантује занимљиву утакмицу.

- Гдје год идемо да играмо, желимо да одиграмо добро, па ни ова утакмица није изузетак. Знамо гдје смо дошли, знамо ко нам је противник, али ми смо Реал МАдрид и на свакој утакмици желимо побједу - каше тренер Мадриђана Зинедин Зидан.

- Ова утакмица је сљедећи корак у нашем развоју. Имамо великог противника, можда највеће име у свијету фудбала. На стадиону ћемо имати сјајну атмосферу, а ми ћемо бити спремни да одиграмо креативно, да дамо све од себе како би дошли до повољног резултата. - рекао је тренер домаћина Тухел.

На програму је још шест мечева другог кола. Лестер ће одиграти прву утакмицу Лиге шампиона код куће икада, када дочека Порто. Други енглески представник, Тотенхем, гостоваће у Москви код екипе ЦСКА. На нашем програму можете погледати и шта се догађало на свим вечерашњим утакмицама.