latinica  ћирилица
27/09/2016 |  07:52 ⇒ 10:31 | Аутор: РТРС

Игокеа-Морнар, РТРС плус од 20.15

Кошаркаши Игокее дочекују вечерас екипу Морнара из Бара, у првој утакмици квалификација за ФИБА Лигу шампиона. Сусрет почиње од 20 часова и 15 минута, уз пренос на нашем плус програму.
Игокеа - Фото: РТРС
ИгокеаФото: РТРС

Пред кошаркашима Игокее је тежак задатак, да покушају изборити пласман у Фибину Лигу шампиона, ново такмичење под патронатом Европске куће кошарке. Противник у квалификацијама је црногорски вицешампион, Морнар из Бара, тим који ће ове сезоне дебитовати и у АБА лиги.

Велики пех задесио је Игокеу. На посљедњем тренингу, плејмејкер Џејмс Робинсон, повриједио је руку, и биће одсутан двије седмице. Прилику ће добити Пашајлић и млади Талић. Тренер Бајић зна како добити сутрашњи сусрет.

Морнар се добро појачао током љета. У Бар су стигла тројица Американаца, као и Младен Пантић те Немања Крстић који су некада носили дрес тима из Александровца.

Утакмица Игокеа – Морнар, игра се у Лакташима, од 20 часова и 15 минута, а пренос је на нашем програму плус. Улаз на овај сусрет, биће слободан. Реванш је два дана касније у Бару.