latinica  ћирилица
19/09/2016 |  12:19 | Аутор: РТРС

ЦЈБ Бијељина: 15 одсто мање кривичних дјела

На подручју Центра јавне безбједности Бијељина током августа је забиљежено 15 одсто мање кривичних дјела у односу на исти мјесец прошле године, а расвјетљено је 72 одсто кривичних дјела, речено је на редовној конференцији за штампу .
ЦЈБ Бијељина - Фото: РТРС
ЦЈБ БијељинаФото: РТРС

- Полицијски службеници овог центра заплијенили су значајне количине опојне дроге. У акцији ''Класик'' заплијењено је 2,5 кг марихуане, 46 грама спида, осам грама кокаина, као и одређена количина медицинских дрога, те већи број предмета који се доводе у везу са извршењем кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога, рекао је начелник ЦЈБ Бијељина Жарко Ћосић.

Он је додао да су и током прошле седмице полицијски службеници пронашли су и заплијенили око девет килограма марихуане, те истакао да је то резултат континуираних мјера и радњи које спроводе полицијски службеници у циљу откривања кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога.

Начелник Центра је позвао све политичке партије и грађане, да се у данима који су пред нама уздрже од чињења прекршаја и кривичних дјела, како би предстојећи дани предизборне капмање протекли у миру и без проблема.