latinica  ћирилица
19/09/2016 |  08:08 ⇒ 09:12 | Аутор: РТРС

Промоција романа "Не бих ово могла без тебе" Бранкице Дамјановић (ВИДЕО)

Промоција романа "Не бих ово могла без тебе" ауторке Бранкице Дамјановић одржана је на Међународном сајму књиге у Бањалуци. Књига је крунисана наградом Новосадског књижевног клуба и тематски се наставља на претходни роман "Добро је". За два мјесеца очекује се штампање њене посљедње књиге из триологије прича са фејсбука под називом "Рукопис мога брата".
Промоција књиге "Не бих ово могла без тебе" - Фото: РТРС
Промоција књиге "Не бих ово могла без тебе"Фото: РТРС

Роман "Не бих ово могла без тебе" ауторке Бранкице Дамјановић представља наставак њеног раније наслова "Добро је" који је за период од двије године доживо треће издање. Дамјановићева у тежиште романа ставља свој лични печат који је, као резултат њених вишедеценијских унутрашњих преиспитивања, преточен у један питак прозни израз.

Испитујући пулс публике на друштевим мрежама, Дамјановићева у соспствени фокус ставља актуелне теме које кроз њен аутобиографски наратив обликује у једну нову литерарну димензију. Своју стваралачку инспирацију црпи из љубави којом је свакодневно окружена, а посљедња два романа посвећује својој дјеци Јовану и Меланији.

Ово је уједно и посљедња промоција на 21. Међународном сајму књиге који ће и званично бити затворен данас.