latinica  ћирилица
01/09/2016 |  21:26 | Аутор: РТРС

Максимовић: Семберији су неопходне промјене

Семберији су неопходне промјене до којих ће свакако доћи на предстојећим локалним изборима, поручио је кандидат Покрета Успјешна Српска за градоначелника Бијељине Златко Максимовић.
Златко Максимовић - Фото: РТРС
Златко МаксимовићФото: РТРС

Он је рекао да ће сва позитивна искуства која је стекао као директор бијељинског Дома здравља, једне од најбољих здравствених установа ове врсте у Српској, пренијети и на управљање градом.

- Свједоци смо да Бијељина има изузетно велики број незапослених грађана и ми смо спремни да се суочимо са тим проблемом и да радимо на његовом рјешавању, што локална власт предвођена СДС-ом није учинила у претходном периоду - рекао је Максимовић.

Предсједник Градског одбора Покрета Успјешна Српска и носилац листе кандидата овог покрета за Скупштину Града, Срђан Мијатовић је рекао да људи окупљени у овом покрету желе да зауставе пропадање Семберије и да утичу на њен напредак и развој.

- Ми смо за само шест мјесеци од када смо формирали покрет постали видљиви на политичкој сцени и постали смо битан политички фактор у нашем граду - истакао је Мијатовић и додао да се до сада у ову странку учланило око 2.300 грађана Бијељине.

Људи који су окупљени у Покрету Успјешна Српска и посебно на листи овог покрета за локалне изборе су углавном нови у политичком животу, али су остварени и препознатљиви у пословима којима се баве, речено је на страначком скупу одржаном вечерас у Центру за културу у Бијељини, на коме су представљени кандидати и програм странке са којима излазе на предстојеће изборе.

У наредном периоду планирамо да урбанистички побољшамо Бијељину, да побољшамо образовање, спорт, културу, да Бијељина буде онаква како то заслужује један модеран град у Републици Српској – кажу у Покрету "Успјешна Српска".