latinica  ћирилица
01/09/2016 |  13:30 ⇒ 13:36 | Аутор: РТРС

Донација Основној школи Вук Караџић у Бијељини

Поводом почетка школске године доктор Златко Максимовић донирао је Основној школи Вук Караџић у Бијељини савремени ЛЦД телевизор. Ово је резултат договора са руководством школе. Директор школе Предраг Рачановић захвалио се на донацији која ће бити од великог значаја најмлађим ученицима.
Донација школи - Фото: РТРС
Донација школиФото: РТРС

"У протеклом периоду нисмо имали такав уређај, и све оно што смо наставним планом и програмом имали да реализујемо нисмо могли. Сада ће се овај ЛЦД телевизор користити у разредној настави од другог до петог разреда, и моћи ћемо да реализујемо планиране активности које до сада нисмо могли”, каже Рачановић.

Кандидат за градоначелник Бијељине доктор Златко Максимовић пожелио је сретан почетак нове школске године, и да у овој години, уколико је то могуће, буду успјешнији него претходне.

“Основна школа Вук Караџић има традицију и ово је једна од најбољих сколских установа у Републици Српској. Дјеца из ове школе постижу изузетно добре резултате, и задовољан сам ако могу да помогнем талентованој дјеци да наставе тамо гдје су њихови старији другари стали. У знање увијек треба улагати, и знање је инвестиција које се увијек исплати”, напомиње Максимовић.

Он ће у наредном периоду обићи и друге основне школе на територији града Бијељине и уручити недостајућа материјално-технилчка средства.