latinica  ћирилица
01/09/2016 |  11:35 | Аутор: РТС

Грујић: Можемо да побиједимо Италију

Млади фудбалски репрезентативац Србије Марко Грујућ вјерује да његова екипа може да побиједи Италију у предстојећем мечу квалификација за Свјетско првенство.

"Можемо да их побиједимо. Покривени смо на свим позицијама, већина нас дуго игра заједно, добро се познајемо и наша побједа за мене не би представљала изненађење", рекао је Грујић за сајт Фудбалског савеза Србије.

Млада фудбалска репрезентација Србије данас путује за Вићенцу гдје ће у петак играти против Италије у квалификацијама за Европско првенство.

"Осјећам се одлично, а заједно са момцима имам огроман мотив да против најјачег ривала у групи покажемо да нисмо случајно били европски и свјетски прваци у свом узрасту", рекао је Грујић.

Италија је прва у Групи два са 19 бодова из седам утакмица, Словенија друга са 15 из, такође, седам одиграних сусрета, док се Србија налази на трећем мјесту са 13 бодова али и утакмицом мање.

"Претходних дана урадили смо све што смо планирали и заиста је све прошло у најбољем реду. Задовољан сам како су момци радили и спремно очекујемо дуел са Италијанима", рекао је селектор Томислав Сивић.

Утакмица у Вићенци игра се сутра од 18.30, а наредни меч у квалификацијама Србија игра 6. септембра у Новом Саду против Ирске.