latinica  ћирилица
31/08/2016 |  21:58 | Аутор: РТРС

Прњавор: Подршка Томашу, представљени кандидати

Кандидат СНСД-а за начелника Прњавора Дарко Томаш, док је раније обављао дужност начелника показао је способност, а на предстојећим локалним изборима има подршку руководства ове странке, изјавио је предсједник СНСД-а Милорад Додик на конвенцији у Прњавору.
Конвенцијa СНСД-а у Прњавору - Фото: РТРС
Конвенцијa СНСД-а у ПрњаворуФото: РТРС

Представљени су кандидати Општинског одбора странке на предстојећим локалним изборима. 

Предсједник СНСД-а нема дилему због чега је Дарко Томаш најбољи кандидат за начелника Прњавора. На овом простору захваљујући њему, каже Додик, реализован је низ пројеката, а највећи је изградња аутопута Бањалука-Добој, захваљујући чему ће Прњавор ријешити један од најважнијих комуникацијских проблема – поручује лидер СНСД-а.

- Томаш је човјек који је несумњиво добио моје повјерење и повјерење СНСД-а. Ми вјерујемо да је досадашња локална политика у Прњавору била групашка и појединачна и да је била усмјерена на промоцију вриједности које нису одговарале свим грађанима ове општине. Зато смо вечерас овдје да подржимо Дарка Томаша и СНСД - рекао је Додик.

Економски снажан Прњавор, будућност Прњавора заснована на младим људима и социјално одговоран Прњавор – биће приоритети Дарка Томаша ако буде изабран за градоначелника.

- За сваки од ових стубова имамо конкретне мјере. Сматрам да су овај програм и наша политика изузетно могући, проводиви и оствариви у наредном периоду - закључио је Томаш. 

Лидер СНСД-а увјерен је да кандидати ове странке на октобарским изборима, уз подршку републичких институција, имају снагу да побољшају стање у општини Прњавор.