latinica  ћирилица
30/08/2016 |  15:43 ⇒ 15:54 | Аутор: РТРС

Лопаре: Подршка ПДП-а и НДП-а Лукићу

Предсједници општинских одбора Српске демократске странке др Радо Савић, Партије демократског прогреса Миленко Ристић и Народног демократског покрета Горан Лукић потписали су данас споразум о подршци СДС-овом кандидату за начелника општине Лопаре на предстојећим локалним изборима.
СДС - Лопаре - Фото: РТРС
СДС - ЛопареФото: РТРС

- Ово је договор који је потписан у присуству свих кандидата СДС-а, ПДП-а и НДП-а за одборнике у Скупштини општине Лопаре, што гарантује да ће ова коалиција и у наредном периоду остварити добре резултате - рекао је Савић, актуелни начелник општине и кандидат СДС-а за начелика Лопара.

Предсједник Општинског одбора ПДП-а Миленко Ристић је истакао да ове три странке, осим сличних програмских циљева, повезује и заједнички рад у протеклом периоду.

- Током тог периода реализован је низ пројеката на добробит становништва општине - оцијенио је Ристић.

- Ово су братске странке, сличне по плановима и идеологији. Част нам је да први потписујемо овај споразум и надамо се да ће сарадња у наредном периоду бити још боља у интересу нашег народа - рекао је након потписивања споразума Горан Лукић, предсједник Општинског одбора НДП-а Лопаре.