latinica  ћирилица
30/08/2016 |  12:48 ⇒ 16:08 | Аутор: РТРС

Угљевик: Успјешна Српска представила кандидате

Покрет Успјешна Српска је нова снага са идејама за развој и унапређење живота у Угљевику речено је данас на представљању листе кандидата овог покрета за одборнике Скупштине општине.
Успјешна Српска - Фото: РТРС
Успјешна СрпскаФото: РТРС

- На листи се налазе првенствено млади људи, успјешни на пословима које раде и који знају шта је Угљевику највише потребно. Са таквим људима у Скупштини општине ми можемо унаприједити живот свих становника Угљевика - навео је Предраг Новаковић, носилац листе Покрета Успјешна Српска.

Према ријечима Снежане Драгић, потребно је да општинска управа буде доступна свим грађанима.

- Нажалост, ова управа данас није сервис грађана, већ сервис одређених личних интереса. То се прије свега види кроз несавјесно трошење буџетских средства од чега најмање користи имају управо грађани Угљевика - рекла је Драгић.

Доктор Златко Максимовић, кандидат Успјешне Српске за градоначелника Бијељине је током промоције истакао да је оснивање Покрета у Угљевику само доказ да су промјене неопходне и у Семберији и на Мајевици, што су грађани и препознали.

- Заједничким напорима ћемо наставити све оно што смо започели прије шест мјесеци, како бисмо свим људима који живе и на Мајевици и у Семберији заиста обезбједили пропсеритетнији живот. Наша политика је да су интереси грађана увијек на првом мјесту - поручио је Максимовић.