latinica  ћирилица
29/08/2016 |  21:12 ⇒ 21:16 | Аутор: РТРС

Максимовић са кандидатима за одборнике у Скупштини Града Бијељина са листе СНС

Српска напредна странка очекује изборни резултат који ће јој обезбиједити да са другим странкама које у Бијељини подржавају Златка Максимовића као заједничког кандидата коалиције „Бијељина побјеђује“ за градоначелника, формира скупштинску већину.
Бијељина - Фото: илустрација
БијељинаФото: илустрација

Речено је ово вечерас на састанку Златка Максимовића са кандидатима за одборнике у Скупштини Града Бијељина са листе Српске напредне странке.

- Сигурно ће ова странка на предстојећим изборима направити одличан резултат. У Бијељини се осјећа нека нова снага и енергија и сигуран сам да ће доћи бољи дани за овај град коме су дефинитивно потребне промјене, изјавио је кандидат коалиције "Бијељина побјеђује" за градоначелника Златко Макисмовић и додао да ће се подршка промјенама свакако потврдити и на предстојећим предизборним скуповима.

Потпредсједник Српске напредне странке Цвијетин Никић је обећао у име чланства ове странке да ће сви заједно радити на стварању социјално одговорног друштва .

- Намјеравамо да дамо све од себе да расположиве природне и друштвене ресурсе ставимо у функцију једног циља, а то је боља будућност у друштву једнаких шанси за све, рекао је Никић.