latinica  ћирилица
29/08/2016 |  18:49 | Аутор: РТС

Звезда одбила понуду Селте за Катаија?

Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи рекао је да би у наредних 48 сати требало да потпише уговор са шпанском Селтом. Међутим, агенција Бета преноси да је Црвена звезда одбила понуду шпанског клуба.
Александар Катаи (Фото: crvenazvezdafk.com) -
Александар Катаи (Фото: crvenazvezdafk.com)

"Најближа је Селта. Преговори су скоро завршени. Данас или сутра би они требало да пошаљу доктора како би се обавили прегледи, послије чега би требало да се заврши уговор", рекао је Катаи.

Он је додао да га радује што ће играти у "вјероватно најбољој лиги на свијету" - Примери.

"Није могло боље. Примера је вјероватно најбоља лига на свијету. Ту су Барселона, Реал и Атлетико Мадрид, Валенсија, Севиља, сви знамо какви су то клубови".

Међутим, како сазнаје агенција Бета у клубу из Љутице Богдана, Црвена звезда је одбила понуду Селте за свог најбољег играча.

Звезда је била задовољна понудом, али не и начином исплате 2.750.000 евра, колико је шпански клуб незванично понудио.

Шампион Србије има још двије понуде за Катаија, италијанске Аталанте и Локомотиве из Москве, па ће црвено-бијели покушати да тог играча продају неком од та два клуба.

Према сазнањима Бете, понуда Локомотиве је финансијски јача и износи око три милиона евра, али ће се клуб у договору са играчем одлучити гдје ће он наставити каријеру.

Александар Катаи је у Црвену звезду стигао из Олимпијакоса. Он је прошле сезоне био најбољи стријелац Супер лиге Србије са 21 постигнутим голом.