latinica  ћирилица
29/08/2016 |  17:09 ⇒ 21:21 | Аутор: РТРС

Тзв. СЗП сигуран у побједу на изборима (ВИДЕО)

Странке окупљене око СДС-а на предстојећим изборима опредијељене су за промјене и рјешења, а не обећања - конкретним програмским активностима оствариће значајне промјене у Бањалуци. Ово су изјавили представници странака тзв. Савеза за промјене подржавајући заједничког кандидата за градоначленика, Драгана Чавића. Први пут на изборима наступају заједно, због чега су, кажу, сигурни у побједу.
СзП - Фото: РТРС
СзПФото: РТРС

Бањалука мора да се мијења и те промјене морају да буду велике, а СЗП има персоналне и програмске капацитете да оствари своје планове, поручио је кандидат за градоначелника Драган Чавић.

- Прије свега и приоритетно запошљавање сваке године, што више људи у Бањалуци, јавним поступцима у привреди и то ће бити основни мотив свих политика, свих странака СЗП - рекао је Чавић.

Пуну подршку има од СДС-а и ПДП-а. Упркос томе што постоји много квалитетних кандидата, потпредсједник Огњен Тадић сматра да Бањалуку може водити само један.

- Ми можемо да се надамо да ће Бањалука као град да препозна то и придружи се напорима да се десе промјене и подржи Чавића као што га подржава СДС и сви из СЗП - рекао је Тадић.

Бранислав Бореновић, предсједник ПДП рекао је да ова партија стоји уз Чавића те да очекује побједу.

- Драган Чавић је кандидат СЗП и сви из ПДП га подржавају, без дилеме ће стати уз њега и очекујем побједу и све што смо се договарали и припремали као конкретна рјешења спровести у дјело, а то је Бањалуци изузетно потребно - рекао је Бореновић.

Почасни предсједник ПДП-а, Младен Иванић, сигуран је у Чавићеву побједу - истакао је да ће то бити почетак промјена које су Бањалуци и Српској и те како потребне.