latinica  ћирилица
29/08/2016 |  16:40 ⇒ 19:40 | Аутор: ТАНЈУГ

Сикимић посјетио повријеђеног фудбалера Н. Пазара

Делегација фудбалског клуба Црвена звезда посјетила је данас у Клиничком центру Србије голмана Новог Пазара Младена Живковића послије повреде на јучерашњој утакмици.
Сикимић посјетио Живковића (фото:Informer.rs) -
Сикимић посјетио Живковића (фото:Informer.rs)

Живковића су посјетили предсједник Звезде Светозар Мијаиловић и фудбалер Предраг Сикимић, послије чијег старта се повриједио, и уз поклоне му пожељели брз опоравак.

"Данас ми је рођендан и вјеруј ми имам само једну жељу, да што прије станеш на гол. Много ми је жао, вјеруј да није било ни најмање намјере и опрости, ово ми се први пут десило у каријери", рекао је Сикимић Живковићу и уручио му дрес и икону.

Сикимић је обећао да ће редовно обилазити некадашњег саиграча из Смедерева.

"Знамо се још из времена док смо заједно "гурали" у Смедереву када није било ни плате. Жао би ми било у сваком случају, али овако ми је још жалије. Не занима ме колику ћу казну добити, нека буде колико год треба, важно је да Живковић што прије оздрави".

Живковић и поред озбиљне повреде није губио оптимизам, истакавши да се нада да ће се брзо вратити на терен.

"Нико није срећан због овога, али такве ствари се дешавају и преживљавају у спорту. Не замјерам Предрагу и надам се да ћу се што прије вратити на гол", поручио је Живковић и изразио наду да Сикимић неће добити високу суспензију.

Живковић је послије дуела са Сикимићем, за шта је нападач црвено-бијелих добио искључење, задобио вишеструки прелом јагодичне кости и поломљен му је нос.