latinica  ћирилица
29/08/2016 |  14:19 ⇒ 14:23 | Аутор: РТРС

Кошаркаши БиХ лумповали пред утакмицу, Савез тражи казне за одговорне (ВИДЕО)

Генерални секретар Кошаркашког савеза БиХ Дубравко Барбарић у разговору за Н1 прокоментарисао је видео који се синоћ појавио на друштвеним мрежама, а на којем су репрезентативци БиХ и дио стручног штаба славили, пјевали и конзумирали алкохол.
Траже се санкције за играче и стручни штаб КС БиХ - Фото: nezavisne novine
Траже се санкције за играче и стручни штаб КС БиХФото: nezavisne novine

Све ово дешава се само два дана пред утакмицу против Русије у гостима, прву и најважнију у оквиру квалификација за одлазак на Европско првенство.

Барбарић тврди да ће на Управном одбору Савеза покренути дисциплински поступак за играче који су учествовали у слављу рођендана Јусуфа Нуркића, а од селектора Дамира Мулаомеровића тражити званично објашњење јер се на видеу појављују и одређени чланови стручног штаба.

"Онима који су учествовали у овоме остављам на душу да ли да се стиде или не. Као навијач кошаркашке репрезентације БиХ изузетно сам разочаран", казао је Барбарић за Н1.

Међутим, он тврди да је објава овог снимка овако близу пред меч са Русијом у најмању руку сумњива и вјероватно злонамјерна.

"Наши кошаркаши ће своје умијеће показати на терену, али одређени медији како видим већ су их отписали", казао је Барбарић за Н1.

(Н1)