latinica  ћирилица
29/08/2016 |  10:22 | Аутор: СРНА

Златне медаље за квалитет производа "Виталија"

Компанија "Млијекопродукт" из Козарске Дубице освојила је златне медаље за квалитет производа "Виталија вајкрем" и "Виталија кефир" на 43. Међународном сајму пољопривреде и прехрамбене индустрије "Сајам шљиве" у Градачцу.
Млијекопродукт, Виталиа - Фото: СРНА
Млијекопродукт, ВиталиаФото: СРНА

Маркетинг менаџер "Млијекопродукта" Владо Сандић рекао је да је значај ових награда за компанију велики, будући да је ријеч о сајму који има најдужу традицију у овој области на овим просторима.

"Да се констатно улагање у сировину, производни процес и врхунски квалитет производа исплати, сада су потврдили и стручњаци из прехрамбене индустрије који су оба наша `Виталија` производа која су учествовала у овом оцјењивању наградили највишим признањем", истакао је Сандић.

Он је навео да су производи бренда "Виталија" направљени од најбољег млијека које је откупљено искључиво на домаћим фармама.

Провјеру квалитета свих производа у конкуренцији за освајање престижног признања урадила је стручна комисија, представници Сајма и Пољопривредног факултета из Сарајева, саопштено је из Компаније "Млијекопродукт".