latinica  ћирилица
28/08/2016 |  18:52 ⇒ 21:54 | Аутор: Агенције

Нови Пазар- Домаћи навијачи напали играче Црвене звезде (ВИДЕО)

Утакмица 7. кола Суперлиге Србије између Новог Пазара и Црвене звезде била је прекинута у 63. минуту.
Црвена Звезда - Фото: Novosti.rs
Црвена ЗвездаФото: Novosti.rs

Звезда је славила са 4:1 на неугодном гостовању у 7. колу, али је српски фудбал још једном показао све своје мане. Утакмица је у 64

Утакмица је у 64. минуту прекинута на 20 минута пошто су навијачи домаће екипе прво расистичким узвицима испратили Гелора Кангу са терена, а онда су бацали столице на клупу Црвене звезде.

Навијачи Новог Пазара су од старта узвицима "ово је Турска" подизали тензију, послије пола сата на трибине су стигли и навијачи Црвене звезде, па је било јасно да се ова утакмица неће завршити без инцидената.

Што се фудбала тиче, Звезда је још једном потврдила да је прејака за већи дио Суперлиге, иако ће играчи домаће екипе сигурно бити незадовољни због сумњиво досуђеног једанаестреца у 23. минуту.

Луковић је био сигуран извођач за 1:0, а већ у 32. Орландић је погодио за 2:0 послије велике грешке одбране Пазара. У наставку није било дилеме што се тиче побједника, иако је домаћи тим од 64. минута имао играча више.

Сикимић је неопрезно, али и прегрубо стартовао на голмана домаћих Живковића којем је поломио и јагодичну кост, па је сасвим заслужено искључен. Услиједио је и прекид од 20 минута, а у преосталом дијелу утакмице Звезда је успјела да сачува побједу. Руиз је погодио за 3:0, смањио је Траванчић, а коначан резултат поставио је Анђелковић.

Звезда сада има 19 бодова на челу табеле, шест више уз два меча више од Војводине, док је Нови Пазар 11, са седам бодова.