latinica  ћирилица
26/08/2016 |  12:48 ⇒ 14:09 | Аутор: РТРС

Шамац: СНСД, ДНС, СП и Товирац подржали Којића

У Шамцу је данас потписан коалициони споразум за подршку кандидату СНСД-а за начелника општине Живану Којићу.
Шамац - коалициони споразум - Фото: РТРС
Шамац - коалициони споразумФото: РТРС

Споразум су потписали предсједници општинских одбора Савеза независних социјалдемократа, Демократског народног савеза, Социјалистичке партије и Независне странке др Михајло Товирац.

Којић је изразио увјерење у сигурну побједу СНСД-а на предстојећим октобарским изборима, темељећи то на позитивним резултатима рада актуелне власти и квалитетном изборном програму који се заснива на развоју привреде и пољопривреде и запошљавању.

Шамац - коалициони споразум

- Наставићемо контунуитет развоја и јачања наше општине, да Шамац буде јак и снажан. Ова коалиција то може и показаће то побједом на изборима - рекао је Којић.

Предсједник општинског одбора СНСД Предраг Маринковић рекао је да је приоритет коалиције СНСД-ДНС-СП рад у интересу грађана и да су приступањем Независне странке додатно ојачани и да спремно улазе у изборну трку.

Предсједник Независне странке Михајло Товирац је изразио увјереност у побједу заједничког кандидата за начелника општине Живана Којића, будући да се ради, како је рекао, о честитом домаћину, добром привреднику и човјеку од ријечи.

Свака од чланица коалиције на изборе излази са властитим одборничким листама за Скупштину општине Шамац.