latinica  ћирилица
25/08/2016 |  18:34 ⇒ 20:11 | Аутор: СРНА

Додик у Власеници: Побједа СНСД-а на изборима покренуће општину (ВИДЕО)

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је данас да ће побједа СНСД-а у Власеници на предстојећим локалним изборима покренути ову општину, којој је потребан нови начелник.
Конвенција СНСД-а у Власеници - Фото: СРНА
Конвенција СНСД-а у ВласенициФото: СРНА

"Локална власт је потпуно суновратила перспективу ове општине. Остали су да живе пројекти које смо ми урадили прије четири и више година", рекао је Додик у Власеници, гдје присуствује конвенцији СНСД-а.

Додик је навео да чињеница да и не познаје актуелног начелника Власенице говори о томе да он није ни знао ни да дође у Бањалуку да тражи пројекте.

"Ријеч је о једној структури која је потпуно неуспјешна. Власеници треба ново лице - а то је Мићо Краљевић. Он има моју и подршку СНСД-а и његова побједа на изборима ће покренути Власеницу", рекао је Додик.

Он је додао да је СНСД ранијих година, односно 2008. успио да покрене ову општину у којој је урађено много тога - од водовода до реконструкције школа и изградње факултета, што данас даје смисао овом граду.

"Да тога није било можете мислити колико би ово било запуштено", рекао је Додик.

Додик, који је и предсједник Републике Српске, позвао је све грађане да 25. септембра изађу на референдум о Дану Републике, слушају упуте руководства Српске и гласају.

"Они на тај начин треба да се идентификују са нашим правима. Морају да разумију да је ово један од важнијих датума који ће бити записан у историји и тај датум не могу да нам оспоре. Мораћемо сви да изађемо и гласамо за то да Дан Републике и дан државности Републике Српске буде 9. јануар", рекао је Додик.