latinica  ћирилица
20/07/2016 |  20:17 | Аутор: ТАНЈУГ

Кузмић: Радујем се атмосфери коју праве навијачи Звезде

Нови кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић истакао је да је долазак у редове српског и регионалног шампиона велики изазов за њега и додао да се радује атмосфери коју праве навијаци црвено-бијелих.
Огњен Кузмић (Фото: alchetron.com) -
Огњен Кузмић (Фото: alchetron.com)

"Долазак у Црвену звезду је прави потез за мене, послије свега што сам прошао у каријери. Очекујем да ће бити добро и за клуб и за мене, да ћемо правити добре резултате, али и да ћу пружати добре игре у црвено-бијелом дресу и напредовати као играч", изјавио је Кузмић за клупски сајт.

Он је додао да се радује атмосфери у којој Звезда игра утакмице, без обзира на то што ће сезона бити веома напорна.

"Биће велики изазов за мене и за цијелу екипу. Први пут ћу одиграти оволики број утакмица, колико сам рачунао 80 минимум, али са друге стране, изазов је играти за Звезду у амбијенту који сам осјетио прошле сезоне када сам долазио са Панатинаикосом. Бићу спреман".

Кузмић, који је потписао трогодишњи уговор, свјестан је да су очекивања навијача велика.

"Зна се шта носи играње у Црвеној звезди, клубу који је највећи, не само у Србији, него у цијелом региону. Навијачима само желим да поручим да вјерују у мене, да ме подржавају, а ја вјерујем да могу да помогнем тиму да заједнички остваримо циљеве. На мени је да се великим радом, као што сам и до сада радио у каријери, изборим за своје мјесто и минуте", закључио је Кузмић.