latinica  ћирилица
20/07/2016 |  19:36 ⇒ 19:44 | Аутор: РТРС

Брчко- Све спремно за Колор фест

У Брчком ће 12. и 13. августа на полигону Бесцаринске зоне бити одржан јединствени догађај у региону БиХ - Колор фест.
Фестивал у Брчком - Фото: РТРС
Фестивал у БрчкомФото: РТРС

Много различитих боја ће обојити све посјетиоце, као и сјајни наступи домаћих и регионалних звијезда. Овај иновативан догађај се организује по узору на Холи фестивал у Индији. Уз сјајну музику посјетиоци ће имати на располагању и природне боје, којима ће на сваки пуни сат током трајања фестивала обојити фестивалски простор и изазвати још већу фестивалску еуфорију.

Фестивал је привукао велику пажњу јавности, што доказује и 3.000 распродатих улазница у претпродаји. Организатори истичу да је све спремно, те да ће ово бити један од догађаја који ће се дуго памтити. БХ Колор фест ће бити први на овај начин конципиран фестивал у региону, а организатори су поносни због те чињенице, поручио је организатор Милош Станкић.

Сви који желе да доживе потпуни фестивалски доживљај имаће прилику и да обезбиједе своје мјесто у кампу.

- Посјетиоцима нудимо двије бине. Ријеч је о мејнстејџу гдје ће се изводити савремена музика (ЕДМ) гдје ће се слушати нешто комерцијалнији звук, а на другом стејџу нудимо андерграунд музику. Тиме би свакако одговорили на потребе свих наших посјетилаца - рекао је Станкић.

Млада пјевачица Вања Мишић је заштитно лице првог издања БиХ Колор фестивала.

- Срећна сам због остварене сарадње, увијек сам жељела посјетити фестивал боја, а сада то имам прилику урадити и овдје. Драго ми је да је спот за пјесму "Прстима" оставио траг, јер је управо то узроковало ову сарадњу - рекла је Вања и додала да се радује овом јединственом догађају у региону.

Организатори су истакли да их је спот за Вањину пјесму "Прстима" охрабрио да је изаберу за заштитно лице фестивала. 

Листа извођача је већ финализована, али организатори не искључују додатна изненађења за посјетиоце. За фестивал ће бити ангажовано више од 30 ди-џејева са простора цијелог Балкана, уз посебне госте из Словачке. На мејнстејџу ће наступити Drop Department, LuckuDee, Милош Станкић, S.А.S.H.А, NEBS JACK, PI5Е & 5HINE, Swit2Smile, Troublemakers, Vandal Steve, Vibe Out, WRЕCК&Lambda, GE, Zap Ме Strobe, DYRIX, Speaker Humpion, REZORN, О&С, KP&Оslash, WН.

На Хамер стејџу представиће се Аднан Јакубовић, Давор Гвозден, Форест Пипл, Горан Емкић, Јома Маја, Кристина Лалић, Шугер лоби, TKNО, Александер де Функ, Дражен Зимоњић, Еxplo, Саша Радић.