latinica  ћирилица
19/07/2016 |  13:00 ⇒ 20/07/2016 | 17:20 | Аутор: РТРС

Дрим тим: Само двије недјеље тренинга, нема физичких припрема (ФОТО/ВИДЕО)

Кошаркашка репрезентација Сједињених Америчких Држава окупила се данас у Лас Вегасу и започела двонедјељне припреме за Олимпијске игре!

Такозвани Дрим-тим, иако без највећих звијезда НБА лиге попут Леброна Џејмса, Стефа Карија, Расела Вестбрука или Ламаркуса Олдриџа, први је фаворит у Бразилу.

Американци, разумије се, не крију амбиције и пуни су самопоуздања о чему свједочи и изјава једног од лидера новог тима снова, Кармела Ентонија: "Ово је нова група играча тако да имам прилику да им будем вођа на предстојећим Олимпијским играма. Суштина за нас је да одемо у Рио, лијепо се проведемо и кући донесемо злато".

Американци су припреме започели у јако доброј атмосфери, уз пуно смијеха и међусобних пошалица. Код њих, наравно, нема никаквих физичких припрема нити било чега сличног.

На тренинзима се чак и не увјежбавају неке посебне акције, играчи углавном играју "један на један".

За оне који можда нису видјели састав САД да поновимо за које се играче одлучио Мајк Кжижевски: Кевин Дурант, Кармело Ентони, Дрејмонд Грин, Кајл Лори, Демаркус Казинс, Пол Џорџ, Џими Батлер, Деандре Џордан, Демар Дерозан, Клеј Томпсон, Кајри Ирвинг и Харисон Барнс.

 

 

 

 

(mozzartsport.com)