latinica  ћирилица
18/07/2016 |  13:23 ⇒ 13:24 | Аутор: РТС

Ибрахимовић одговорио Кантони: Нећу бити краљ, бићу бог Манчестера!

Ерик Кантона је, не тако давно, поручио Златану Ибрахимовићу да је итекако добродошао у Манчестер, али да тамо може да буде само принц пошто је он сам краљ. Ибрахимовић му је одговорио да ни не планира да буде краљ на Олд Трафорду...
Златан Ибрахимовић (ФОТО: www.nbcsports.com) -
Златан Ибрахимовић (ФОТО: www.nbcsports.com)

Недавно је Ерик Кантона, нимало снебивљив пред камерама, у видео-снимку поручио добродошлицу Златану Ибрахимовићу у Манчестер Јунајтед.

„Када ушеташ на 'Театар Снова' и осјетиш духове легенди који су ту били раније, када даш гол испред Стретфорд Енда, када чујеш гомилу како кличе твоје име, када ти срце куца тако јако да ти искочи из груди, када осетиш да ћеш их вољети колико и они воле тебе, знаћеш, пријатељу, да си коначно стигао кући", рекао је Француз Швеђанину.

Међутим, Кантона је рекао још нешто.

„Може бити само један краљ Манчестера. Ти можеш да будеш принц ако желиш", истакао је бивши фудбалер, кога су навијачи Јунајтеда заиста звали Краљ (King Eric).

Ибрахимовић се захвалио на добродошлици и лијепим речима, али је назначио и да има другачије планове.

„Дивим се Кантони. Чуо сам шта је рекао. Али ја нећу бити краљ Манчестера. Бићу бог Манчестера", рекао је Ибрахимовић, преноси шведски лист „Афтонбладет".

Ибрахимовић може да започне са тим већ ове седмице, када почиње да тренира са својим новим клубом.