latinica  ћирилица
18/07/2016 |  10:46 ⇒ 16:16 | Аутор: Независне

Градишка- Полупалио девет возила и инвентар у кафићу

Полиција у Градишци ухапсила је данас W.Т.(29) из Беча и А.Д.(21) из Градишке.
Градишка - Двојац полупао девет возила и инвентар у кафићу - Фото: nezavisne novine
Градишка - Двојац полупао девет возила и инвентар у кафићуФото: nezavisne novine

Како је “Независним“ потврђено, око 20 минута послије поноћи полиција је добила пријаву да је нарушен јавни ред и мир у угоститељском објекту у улици Косте Лекића у Градишци.

Доласком на лице мјеста, полиција је затекли W.Т, који је лишен слободе, због сумње да је нарушио јавни ред и мир галамом и лупањем инвентара у локалу.

Само сат времен касније у Чатрњи код Градишке, полиција је пронашла и ухапсила А.Д, који се налазио W.Т. и који је након што је власник позвао полицију, изашао из објекта, сјео у свој џип чироки и крећући се у рикверц оштетио девет паркираних возила, стуб уличне расвјете, ограду око локала и нанио тјелесне повреде четрнаестогодишњаку из Градишке, те се удаљио у непознатом правцу.

“О свим околностима упознат је дежурни тужилац Окружног тужилштва Бањалука, који је наложио да се изврши увиђај и предузму све потребне мјере и радње како би се утврдило чињенично стање, те у складу са којим ће се извршити квалификација дјела. Рад по наведеном је у току“,.саопштено је у ЦЈБ Бањалука.