latinica  ћирилица
18/07/2016 |  09:13 ⇒ 09:14 | Аутор: novosti.rs

На Мачвана се још чека

Селектор Александар Ђорђевић коначан списак путника за Рио објавиће пред пут у Аргентину 25. јула. Мачван се још опоравља од повреде прста на нози
Милан Мачван (фото: www.euroleague.net) -
Милан Мачван (фото: www.euroleague.net)

Вијест да се Немања Бјелица није опоравио од повреде стопала и да због тога неће моћи да буде у тиму Србије на Олимпијским играма растужила је, па и, забринула кошаркашку јавност.

Селектор Александар Ђорђевић коначан списак путника за Рио објавиће пред пут у Аргентину 25. јула, а чињеница да је од почетка припрема у хроничном проблему са “високим“ играчима врло је отежавајућа околност.

Због отказа центара Николе Милутинова и Бобана Марјановића, пред старт припрема, накнадно су позвани Стефан Бирчевић и Владимир Штимац.

Милан Мачван се повредио непосредно пред прикључење репрезентацији, тако што је код куће поломио прст, и још се чека зелено свјетло доктора да крене са пуним тренажним процесом.

По завршетку олимпијског квалификационог турнира у Београду Раде Загорац је отпутовао у САД, како би се прикључио кампу Мемфиса, и отказао припреме са репрезентацијом.