latinica  ћирилица
01/07/2016 |  17:02 ⇒ 17:31 | Аутор: Агенције

Троицки: Надам се да ће казнити судију! (ВИДЕО)

Српски тенисер Виктор Троицки стао је у другом колу Вимблдона, након што је од њега бољи био Шпанац Алберт Рамос-Вињолас 3:6, 6:3, 6:3, 2:6, 6:3. Троицки не тражи алиби за пораз у томе.
Троицки: Надам се да ће казнити судију! - Фото: Screenshot
Троицки: Надам се да ће казнити судију!Фото: Screenshot

"Јесам темперементан у таквим тренуцима, превише одреагујем. Бољело је више него прошлих пута. Криво ми је. Није то наравно био разлог због ког сам изгубио, али је постојала шанса да се вратим. Била је очигледно велика грешка, и самим тим боли. Реаговао сам импулсивно, али опет свако би тако реаговао кад се догоди неправда. То је јаче од мене, не могу да исконотролишем кад се тако нешто деси", рекао је Троицки у разоговору за “Спорт клуб“.

Он ће највјероватније бити кажњен због обрачуна са судијом, али се нада да ће и Италијан бити кажњен.

"Мислим да би он први требало да добије казну за катастрофално суђење током цијелог меча. Оштетио је не само мене, него и мог противника. Направио је мислим само један 'оверруле', што мислим да је јако лоше. Више ме боли што је судио судија без искуства на малом терену без 'хок-аја'. Први пут га видим за све ове године колико играм. Он је Италијан који је јако ријетко судио на трави, био је као публика, сједио и гледао меч", рекао је Троицки.