latinica  ћирилица
28/06/2016 |  14:52 | Аутор: СРНА

Италија: Повеља и почасно чланство за Богданића и Бабића

На свечаној сједници Привредне коморе Италија-БиХ, поводом 20 година од оснивања и дјеловања ове организације, повељу и почасно чланство у мјешовитој комори из БиХ добили су министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Драган Богданић и генерални конзул БиХ у Милану Игор Бабић.
Привредна комора Италија и БиХ - Фото: СРНА
Привредна комора Италија и БиХФото: СРНА

На тој сједници, која је одржана 24. јуна у Равени, додијељена су признања заслужним појединцима за унапређење економских, културних и друштвених односа Италије и БиХ, саопштено је из Министарства иностраних послова БиХ.

Привредна комора Италија-БиХ активна је у својим представништвима у Сарајеву и Равени од 1996. године и дјелује на повезивању привредника двије земље и подстицању инвестиција у БиХ.

Сједници у Равени присуствовало је и више италијанских предузетника који су инвестирали у БиХ и који су посвједочили о позитивним искуствима из БиХ.

На свечаној сједници су се, осим Бабића и Богданића, окупљенима обратили и предсједник Привредне коморе Италија-БиХ Пијетро Бакарини, предсједник Привредне коморе Равене Наталино Гиганте, италијански сенатор Стефано Колина.