latinica  ћирилица
22/06/2016 |  21:07 ⇒ 22:24 | Аутор: РТРС

Петровић: Ђурђевић предсједник ГО СНСД Добој

Владо Ђурђевић остаје предсједник добојског СНСД-а, рекао је вечерас након разговора са представницима мјесних одбора и члановима градског одбора СНСД у Добоју, генерални секретар ове странке Лука Петровић.
Владо Ђурђевић, СНСД - Фото: СРНА
Владо Ђурђевић, СНСДФото: СРНА

Петртовић је истакао да спекулације о лошем стању добојског Градског одбора СНСД-а користи тзв. Савез за промјене у жељи да окрњи ауторитет људи који воде овај одбор, у чему неће успјети. Ђурђевићеву кандидатуру за градоначелника ускоро би могли да потврде органи странке и градског одбора. У наредних неколико дана биће позната и комплетирана и одборничка листа ове странке за предстојеће локалне изборе.

- Владо Ђурђевић је предсједник Градског одбора и нема ријечи о оставци. Као и у свакој партији, постоје различита мишљења и то уопште није тако алармантно како су то неки медији пренијели. Лично сам желио да се упознам са стањем у мјесним одборима и како је овдје организован Градски одбор и увидио сам да постоји воља и жеља за добрим резултатима - навео је Петровић.

Ђурђевић је рекао да не може бити никаквих подјела у Градском одбору, те да су уз посредовање генералног секретара направили корак напријед како би се врло брзо окренули страначким активностима.

Петровић је рекао да ће убрзо бити позната и коначна листа кандидата овог савеза за одборнике у локалној скупштини и за градоначелника Добоја, а то ће, како каже, потврдити представници локалних мјесних одбора и рејона ове партије.

Добро је, кажу у СНСД-у, што различита мишљења доведе до квалитетних рјешења и што су показали одговорност за стање у странци. До краја седмице требало би да буде формиран и Изборни штаб у Добоју.

Данијел Гајић, портпарол ГО СНСД у Добоју, каже да се сви чланови у овом савезу понашају одговорно и да им је основни циљ побједа на предстојећим локалним изборима.

РТРС/СРНА