latinica  ћирилица
20/06/2016 |  18:16 | Аутор: СРНА

Бањалука: Утврђена изборна листа СНСД-а

Предсједништво Градског одбора СНСД-а Бањалука утврдило је данас изборну листу од 35 кандидата за одборнике у Скупштини града, а за њеног носиоца на октобарским локалним изборима одређен је Срђан Амиџић.
Предсједништво ГО СНСД-а Бањалука - Фото: СРНА
Предсједништво ГО СНСД-а БањалукаФото: СРНА

Амиџић је посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске и доцент на Економском факултету Универзитета у Бањалуци, саопштено је из ове политичке партије.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Игор Радојичић истакао је да је листа утврђена након унутарстраначких номинација, које се проводе од фебруара ове године.

Према његовим ријечима, у процес номинација су биле укључене све организационе јединице Градског одбора СНСД-а - мјесни и рејонски одбори, сви савјети, те организације младих, жена и пензионера.

Радојичић је навео да је у првом кругу из мјесних организација Градског одбора предложено више од 100 кандидата да би, након опсежне анализе, изабрано 35.

"Изборна листа представља комбинацију провјерених, старих чланова СНСД-а и нових људи који су се укључули у рад странке, уносећи освјежење и иновације у дјеловању Градске организације", рекао је Радојичић.