latinica  ћирилица
20/06/2016 |  15:51 | Аутор: ТАНЈУГ

Терзић: Погледала нас је срећа приликом жријеба за ЛШ

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић рекао је да је срећа погледала црвено-бијеле приликом жријеба у другом колу квалификација за Лигу шампиона, али истакао да их то неће опустити, већ ће ривала дочекати максимално опрезни.
Звездан Терзић   (Фото:телеграф.рс) -
Звездан Терзић (Фото:телеграф.рс)

"Истина је да смо имали среће у жријебу и да нисмо могли да добијемо бољег противника, али то не значи да ћемо се опустити. Максимално озбиљно ћемо приступити двомечу", рекао је Терзић за клупски сајт одмах након жријеба.

Он је најавио да ће људи из клуба присуствовати утакмицама Валете и Б36 Торшавна како би их што боље упознали пред дуел са побједником тог двомеча.

"Приступићемо мечу као да играмо против најјачег противника. Никога данас не смијете да потцјените, очекујем озбиљан приступ и пуну Маракану. Публика треба да схвати да нема лаких противника и да нам је подршка са трибина неопходна како бисмо прошли даље. Позивам све структуре унутар клуба на опрез, морамо максимално озбиљно приступити и показати да смо квалитетнији. Лично бих више волио Торшавн, јер је у јулу мјесецу погодније играти фудбал на Фарским Острвима него на Малти".

Члан Управног одбора и четврта Звездина звезда Владимир Петровић увјерен је пласман у наредно коло квалификација, али само уз озбиљан приступ.

"Добили смо релативно лаког противника, ко год да побједи у првом колу. Али, ниједан противник се неће предати. Треба и то побједити, а потом долазе теже утакмице. Свеједно ми је да ли ћемо играти против екипе са Малте или екипе са Фарских Острва, нека дође ко је бољи, а сигуран сам да ћемо проћи даље", закључио је популарни Пижон.