latinica  ћирилица
31/05/2016 |  15:13 | Аутор: СРНА

У сриједу сунчано, поподне киша

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити умјерено облачно вријеме, уз дневну температуру од осам до 27 степени Целзијусових, док се од средине дана, на истоку и сјевероистоку, очекују киша и пљускови, саопштили су метеоролози.
Прољеће / Љето - Фото: РТРС
Прољеће / ЉетоФото: РТРС

Према прогнози Хидрометеоролошког завода Републике Српске, јутро ће бити ведро и сунчано, уз малу локалну облачност на сјеверу и сјеверозападу.

Током дана биће сунчано уз угодну температуру, док се поподне очекује нестабилно вријеме са пљусковима и грмљавином, од југозапада ка сјеверу и сјевероистоку.

Вјетар ће бити слаб до умјерено јак, западни и југозападни.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 10, Чемерно 17, Калиновик 19, Хан Пијесак, Иван Седло, Купрес и Ливно 20, Невесиње и Мраковица 21, Соколац и Дрвар 22, Сребреница и Мркоњић Град 23, Билећа, Рибник, Неум, Јајце и Бугојно 24, Сарајево, Требиње и Тузла 25, Фоча, Нови Град, Столац, Градачац и Бихаћ 26 степени Целзијусових.

У Вишеграду, Зворнику, Бијељини, Приједору, Санском Мосту и Зеници у 14.00 часова измјерено је 27 степени, а у Рудом, Српцу, Бањалуци, Добоју и Мостару 28 степени Целзијусових.