latinica  ћирилица
31/05/2016 |  14:20 | Аутор: ТАНЈУГ

Мората: Желим да се вратим у Реал

Фудбалер Јувентуса Алваро Мората потврдио је данас да има велику жељу да се врати у Реал Мадрид и осваја трофеје са клубом у којем је почео каријеру.
Алваро Мората (ФОТО: La Presse) -
Алваро Мората (ФОТО: La Presse)

Реал на љето има опцију да шпанског нападача повуче из Јувентуса за 30 милиона евра, према договору који су два клуба направила прије двије године приликом трансфера у Торино.

"Освојио сам све у Италији више пута, играо финале Лиге шампиона, постизао голове и много напредовао. Мислим да сам другачији играч него када сам одлазио из Реала, далеко другачији од младог момка који је са пуно ентузијазма напустио Сантјаго Бернабеу. Доказао сам да могу да играм за велики клуб и надам се да ће мој повратак у Реал бити рјешен до 13. јуна", рекао је Мората за Ас.

Први нападач Шпанаца за предстојећи ЕУРО у Француској истиче да би најбољи потез за њега у овом тренутку био повратак у Реал.

"Жеља ми је да побјеђујем у Реалу и играм са врхунским фудбалерима, али и да се осјетим важним дијелом тима. Имам неколико понуда из Енглеске, све ћу размотрити, плата ми није важна, иако сам срећан у Јувентусу", закључио је 23-годишњи фудбалер.

Мората је за двије сезоне у Јувентусу постигао 27 голова на 93 утакмице и освојио двије дупле круне.