latinica  ћирилица
31/05/2016 |  14:15 | Аутор: ТАНЈУГ

Џикић: Морамо мирно ући у одлучујући дуел са ФМП-ом

Тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић рекао је данас да његов тим мора да заборави пораз у другом мечу против ФМП-а и мирно уђе у одлучујући дуел са тимом из Железника.
Александар Џикић (ФОТО: hrsport.net) -
Александар Џикић (ФОТО: hrsport.net)

“У утакмицу морамо да уђемо мирни и свјесни својих квалитета и потенцијала. Утакмица из Железника мора да се заборави јер је иза нас. Важна нам је и подршка са трибина и свијест о томе да не смијемо да дозволимо да нас испровоцирају, јер су тенденције појединих и више него јасне", рекао је Џикић за клупски сајт.

Кошаркаш црно-бијелих Едо Мурић рекао је да је екипа ФМП-а показала квалитет и да Партизан мора да одговори на прави начин у сутрашњем дуелу.

"ФМП је показао квалитет и ми на то морамо да одговоримо игром која нас је довела да побједе у првом мечу. Не очекује нас лак задатак, али вјерујем да смо способни да пружимо највише када је најважније“, истакао је Мурић.

Управа Партизана позвала је навијаче да навијају фер и спортски како би се избјегла ситуација из првог меча када су црно-бијели због увреда морали да плате казну од 360.000 динара.

Трећа утакмица полуфиналне серије Суперлиге између Партизана и ФМП-а, на програму је сутра од 21 сат.