latinica  ћирилица
30/05/2016 |  17:05 ⇒ 17:29 | Аутор: Агенције

Хуанфран затражио опроштај, а добио аплаузе који тјерају сузе на очи

Са склопљеним рукама Хуанфран је плачући због промашаја, храбро стао сам пред огромну трибину крцату навијачима у црвено-бијелим дресовима и - замолио за опроштај. Одједном је загрмјело... Проломио се аплауз буквално сваког навијача „колћонероса”, аплаудирали су Хуанфранови саиграчи, али и противници, била је то сцена која вјероватно никада није виђена на стадионима
Хуан Франсиско Торес Белен - Фото: Beta/AP
Хуан Франсиско Торес БеленФото: Beta/AP

Прије двије године обећао је навијачима да неће дуго чекати на ново финале и обећање испунио. Али двије године касније постао је трагичар - његов промашај у пенал-рулету однио је још једну прилику...

Љубав навијача Атлетика према Хуанфрану, међутим, од прије двије ноћи снажнија је него икад, а сцене виђене након меча многима су натјерале сузе на очи.

Са склопљеним рукама Хуанфран је плачући због промашаја, храбро стао сам пред огромну трибину крцату навијачима у црвено-бијелим дресовима и - замолио за опроштај.

Одједном је загрмјело... Проломио се аплауз буквално сваког навијача “колћонероса“, аплаудирали су Хуанфранови саиграчи, али и противници, била је то сцена која вјероватно никада није виђена на стадионима.

Његову дугогодишњу посвећеност и љубав према Атлетику, све његове феноменалне партије, не може избрисати ни 101 промашени пенал, у било којем финалу.

Хуан Франсиско Торес Белен је ставио руку на срце. Хвала вам - могло му се прочитати са усана...