latinica  ћирилица
25/05/2016 |  18:52 | Аутор: Б92

Роналдо: Желим да завршим каријеру у Реалу

Једна од највећих звијезда свјетског фудбала Кристијано Роналдо истакао је да жели да заврши каријеру у Реал Мадирду, преносе шпански медији.
Кристијано Роналдо - Фото: Getty Images
Кристијано РоналдоФото: Getty Images

Њему на крају наредне сезоне истиче уговор, а појавиле су се гласине да га желе ПСЖ и Манчестер јунајтед.

“Завршићу каријеру у Реалу и то за најмање 15 година. Планирам да играм до 41. године. Видјећемо да ли ћу продужити уговор, ја бих то волио. За четири године било је и добрих и лоших момената, сада сам срећан. Не видим бољи клуб од Реал Мадрида“, сматра Роналдо.

На старту сезоне Галактикосе је водио Рафа Бенитес који није био омиљен међу играчким кадром. Послије серије лоших резултата напустио је кормило клуба и на клупу је сјео Зинедин Зидан. Португалски крилни фудбалер истиче да се одлично слаже са некадашњим везистом Реала и Француске.

“Он је паметан фудбалер и веома тиха особа. Веома је позитиван и препознајем се у њему. Нема много искуства, али ради свој посао одлично“, рекао је Роналдо.

На крају се осврнуо и на предстојеће финале Лиге шампиона које Краљевски клуб игра против градског ривала Атлетико Мадрида.

“Ако не освојимо Лигу шампиона то би био неуспјех, али мислим да ћемо побједити у финалу и да ће то бити круна сезоне“, увјерен је Португалац.