latinica  ћирилица
25/05/2016 |  16:57 | Аутор: СРНА

Сутра сунчано

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити сунчано уз мали развој облачности и топлије, те јутарњу температуру ваздуха од седам до 13, а дневну до 26 степени Целзијусових, саопштили су метеоролози.
 - Фото: СРНА
Фото: СРНА

У Републици Српској ујутро и пријеподне биће мало до умјерено облачно, а локално у котлинама с маглом. Услова за ријетке послијеподневне пљускове биће дијелом у Крајини, на истоку у сарајевско-романијској регији и у средњем Подрињу.

Вјетар ће бити слаб до умјерен сјеверозападни, у Семберији, доњем Подрињу и сарајевско-романијској регији појачан западни и сјеверозападни, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Чемерно 13, Хан Пијесак 14, Соколац, Гацко и Калиновик 16, Невесиње 17, Бугојно, Сребреница, Рудо и Вишеград 18, Билећа, Дринић, Зворник, Требиње и Сарајево 19, Тузла, Зеница и Шипово 20, Мркоњић Град, Фоча, Рибник и Ливно 21, Бијељина, Бихаћ, Требиње и Крупа на Уни 22, Добој, Мостар и Србац 23, Бањалука, Нови Град и Приједор 24 степена Целзијусова.