latinica  ћирилица
28/04/2016 |  15:52 ⇒ 17:32 | Аутор: РТРС

"Васкрс у Српској" - Радујмо се заједно (ВИДЕО)

За највећи хришћански празник Радио-телевизија Републике Српске гледаоцима је припремила посебну васкршњу емисију "Васкрс у Српској".
РТРС - Васкршњи програм - Фото: РТРС
РТРС - Васкршњи програмФото: РТРС

У недјељу, 1. маја, на Васкрс, гледаоци ће до 9 часова пратити посебно, васкршње издање Јутарњег програма, а након тога, готово цијели дан васкршњу емисију у којој смо угостили више од 250 играча, пјевача и других гостију који његују традицију српског народа.

Сви ангажовани на овој емисији имали су много посла, а и наши гости нису крили одушевљење што ће на ВАСКРС игром и пјесмом унијети радост у домове гледалаца РТРС.

"Васкрс у Српској" је једна разиграна прича нашег народа који воли да заигра, а богатство српских обичаја и игара, те такмичарских старинских дисциплина показали су чланови седам културно-умјетничких друштава из Републике Српске , Србије и Црне Горе, пјевачке групе, те музичке звијезде региона , који обећавају несвакидашњи празнични амбијент у студију РТРС.

Припреме за снимање и реализацију емисије трајале су око два мјесеца, а захтијевале су ангажман великог броја људи , као и знатне техничке ресурсе наше куће.

Вјерујемо да ће РТРС и овог Васкрса бити дио ваших домова и породица и да ће свако пронаћи неку причу или пјесму за себе у нашем програму, који почиње у 9 ујутро .


Фото: РТРС

Женска пјевачка група “Планинке”, Пале
Фото: РТРС

Женска пјевачка група “Планинке”, Пале i Мушка пјевачка група “Крајина”, Београд
Фото: РТРС

Водитељи: Сандра Ђукановић, Срђан Радановић и Сања Поповић
Фото: РТРС


Фото: РТРС


Фото: РТРС

Водитељ Сања Поповић
Фото: РТРС


Фото: РТРС


Фото: РТРС


Фото: РТРС


Фото: РТРС


Фото: РТРС