latinica  ћирилица
28/04/2016 |  13:15 | Аутор: Вечерње новости

Гвардиола: Не може се овако против Атлетика

Морамо да други меч одиграмо у другачијем ритму. Њихов гол је био бриљантан, али је дошао послије наше грешке, јер смо нисмо били близу њега, каже Гвардиола
Пеп Гвардиола - Фото: AP
Пеп ГвардиолаФото: AP

Тренер Бајерна Ђозеп Гвардиола рекао је да његови фудбалери морају да у другачијем ритму одиграју против Атлетико Мадрида у реваншу полуфинала Лиге шампиона, као и да није задовољан послије пораза од 1:0.

- Морамо да други меч одиграмо у другачијем ритму. Њихов гол је био бриљантан, али је дошао послије наше грешке, јер смо нисмо били близу њега. Нисам задовољан како смо играли. Биће тешко ако им дозволимо да трче и освајају фаулове. Ово није добар резултат - рекао је Гвардиола.

Обје екипе имале су своје прилике, а Атлетико се поново ослањао на своју одбрану.

- Морамо да мислимо на то с ким играмо и какав је Атлетико тим. Нисмо могли да постигнемо гол. Имају врло доброг голмана, бранили су се врло добро, са много играча назад. Није лако. Екипе против Атлетика стварају мало шанси, а ми смо направили неколико - рекао је Гвардиола.

Као и његов колега Дијего Симеоне, Пеп је такође похвалио стријелца гола Саула Нјигеса, а онда рекао да ће се тим прво концентрисати на домаће првенство.

- Дивим се Сауловом квалитету. Гледао сам га раније, он је сјајан играч. Шпански фудбал има нови велики таленат. Нама сада остаје да пробамо у суботу да освојимо Бундеслигу, а онда ћемо размишљати о реваншу. Желим да поново погледам ову утакмицу, овог пута мирно - рекао је Гвардиола.