latinica  ћирилица
27/04/2016 |  17:03 ⇒ 17:12 | Аутор: РТРС

У четвртак промјенљиво

У Републици Српској у четвртак ујутро биће умјерено и претежно облачно и без мраза, понегдје је могућа слаба киша у сјеверним и сјеверозападним крајена, а у осталим крајевима суво.
 - Фото: РТРС
Фото: РТРС

Током дана промјенљиво облачно вријеме уз повремене сунчане интервале, а поподне и до вечери пролазно ће бити и краткотрајне кише или по који пљусак. У ноћи јаче наоблачење са кишом захватиће западне и сјеверозападне крајеве и до јутра и наредног дана шири се на остале предјеле.

Вјетар у сјеверним крајевима углавном слаб источни и сјевероисточни, а у осталим крајевима слаб до умјерен, јужни и југозападни. Јутарња температура ваздуха од два до осам степени Целзијусових, на југу Херцеговине око 10 степени. Највиша дневна температура од 12 до 18 степени, на југу до 20 степени.

ПРОГНОЗА ВРЕМЕНА ЗА БАЊАЛУКУ 

Ујутро облачније и суво, а потом умјерено облачно уз сунчане интервале. Касније поподне уз промјенљиву облачност пролазно ће бити кише. Вјетар, слаб источни и сјевероисточни. Јутарња температура ваздуха око пет, а највиша дневна до 18 степени.