latinica  ћирилица
27/04/2016 |  07:56 ⇒ 08:35 | Аутор: РТРС

Данас облачно са кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас се очекује на југу и западу претежно облачно мјестимично са слабом кишом, а у осталим крајевима мало до умјерено облачно и суво.
Падавине - Фото: РТРС
ПадавинеФото: РТРС

Током дана промјенљиво облачно у већини крајева углавном суво и вјетровито, а пролазно кише мјестимично ће бити у Херцеговини и Крајини. Према вечери наоблачење са сјеверозапада доноси кишу у ове крајеве. Вјетар умјерен, а поподне појачан и јак, јужни и југозападни.

Највиша дневна температура ваздуха од 14&дег;Ц до 19&дег;Ц, у вишим предјелима од 8&дег;Ц.

ПРОГНОЗА ВРЕМЕНА ЗА БАЊАЛУКУ ЗА ДАНАС 27.04.2016.

Ујутро мање хладно и без мраза уз умјерену облачност. Током дана промјенљиво облачно и вјетровито уз сунчане интервале. У ноћи облачније уз могућност кише. Вјетар умјерен и јак, јужни и југозападни. Највиша дневна температура око 19&дег;Ц.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница минус четири, Чемерно, Фоча, Хан Пијесак и Вишеград два, Невесиње, Гацко и Соколац три, Горажде четири, Сребреница, Ливно и Зеница седам, Бијељина, Зворник, Требиње и Мостар девет, Нови Град, Градишка и Градачац 10, Бихаћ и Дрвар 11, Приједор, Бањалука и Тузла 12, Добој и Србац 13, Неум 14 степени Целзијусових.