latinica  ћирилица
08/02/2016 |  12:34 | Аутор: РТС

Михајловић: Очекујем више од Балотелија

Тренер Милана Синиша Михајловић сматра да Марио Балотели мора да поправи игру и вјерује да ће италијански репрезентивац поново постизати голове када буде физички спремнији.
Синиша Михајловић (ФОТО: news-blic.com) -
Синиша Михајловић (ФОТО: news-blic.com)

Балотели се крајем августа из Ливерпула вратио у Милан на позајмицу, али није остварио значајнији учинак. Он је одсуствовао три мјесеца због повреде препоне, а од повратака на терен није постигао гол у пет првенствених утакмица, већ само у Купу против трећелигаша Алесандрије.

Он је играо јуче против Удинезеа (1:1), али није био запажен.

Михајловић је признао да није задовољан формом Балотелија, али је рекао да вјерује да ће 25-годишњи фудбалер поново постизати голове када буде физички спремнији.

"Очекујем више од Балотелија, а то ће доћи када буде боље физички припремљен. Ситуација је боља и он ради оно што мора да ради. Али, видите и сами да то још није прави Балотели. Још нешто недостаје, по питању физичке спреме", рекао је Михајловић, пренијели су италијански медији.

Балотели је ове сезоне постигао два гола у 10 утакмица у свим такмичењима за Милан. Посљедњи гол у првенству постигао је 22. септембра, у утакмици против Удинезеа и побједи Милана од 3:2.

Он је током каријере играо још за Интер и Манчестер сити. За репрезентацију Италије до сада је одиграо 33 утакмице и постигао 13 голова.