latinica  ћирилица
30/11/2015 |  12:50 | Аутор: Вечерње новости

Троицки: Сваке недјеље исто - трофеј у Новаковим рукама

Сваке недјеље исто - трофеј у Новаковим рукама! Ђоковић је подигао тенис на виши ниво. Он је најпосвећенији играч у тениском свијету, највећи је професионалац и зато је толико успјешан, каже Виктор Троицки.
Новак Ђоковић и Виктор Троицки (ФОТО: ABA) -
Новак Ђоковић и Виктор Троицки (ФОТО: ABA)

Српски тенисер Виктор Троицки је у разговору за италијанске медије причао о тек завршеној сезони, циљевима у наредној, као и успјесима Новака Ђоковића.

-Тренутно сам 22. на АТП листи, тако да нисам далеко од првих 10. Жеља ми је да дођем до 10 најбољих и онда да се пласирам на завршни мастерс. Сигуран сам да то могу, само да добро отворим наредну сезону- рекао је Виктор Троицки за италијански порта "Лоспорт24".

Троицки је истакао да је дјелимично задовољан резултатима у 2015. години.

- Било је превише успона и падова. Почео сам добро, побједама у Сиднеју и све је ишло како треба до дијела сезоне на шљаци. Ту сам играо испод очекивања. Онда сам био добар на трави, па је опет услиједио пад на америчкој турнеји. Имам много простора за побољшање и очекујем много стабилније резултате у наредној години.

Други рекет Србије је говорио о резултатима Новака Ђоковића, као и разлозима због чега је најбољи тенисер свијета.

-Мислим да је била много досадна. Сваке недјеље исто - трофеј у Новаковим рукама! Ђоковић је подигао тенис на виши ниво. Он је најпосвећенији играч у тениском свијету, највећи је професионалац и зато је толико успјешан- нагласио је Виктор Троицки.