latinica  ћирилица
25/11/2015 |  15:12 | Аутор: СРНА

СНСД: Хистерија опозиције - упозорење свима који бране Српску

Савез независних социјалдемократа сматра да "хистерична реаговања" лидера опозиције у Републици Српској на информације о постојању плана њиховог заједничког дјеловања са одређеним међународним центрима моћи на рушењу актуелне власти доказују оправданост таквих сумњи, што би морало да буде озбиљно упозорење свима који су на позицији одбране Српске.
СНСД -
СНСД

"Умјесто да дебати о свом политичкој дјеловању у том погледу приступе аргументима, лидери опозиције су се брутално обрушили на медије који су пренијели информацију да би се руководство Српске, на челу са предсједником Милорадом Додиком, могло наћи на удару одређених снага којима није по вољи његово настојање да води политику, прије свега, у интересу грађана Српске", саопштено је из СНСД-а.

У СНСД-у истичу да то не треба да чуди, јер су лидери опозиционих странака у Српској одавно пристали да буду дио снага чији је идеолог амерички теоретичар Џин Шарп, "отац" такозваног "ненасилног отпора" који, као по правилу, доводи до несреће тамо гдје се примјењује.

"Доказ за то су управо константни брутални напади на медије који им нису по вољи, свакодневни покушаји рушења ауторитета најважнијих институција Српске, разни такозвани перформанси који треба да увуку грађане у прљаву политичку игру и још много тога из приручника 'обојених револуционара' који широм свијета доносе несрећу онима за чија се права наводно залажу", напомињу из СНСД-а.

СНСД подсјећа да су грађани Српске већ небројено пута имали прилику да виде плодове такозваног "ненасилног отпора" да би повјеровали у лажна обећања "политичке пјешадије према Српској недобронамјерних западних сила, која је зарад личног интереса спремна да жртвује интерес цијеле заједнице".

У овој странци сматрају и да је за Српску веома битна чињеница да чланство опозиционих странака увиђа да се њихови лидери све мање залажу за општи, а све више за лични и интерес странаца.

"Републици Српској, као демократском друштву, изузетно је важно да има јаку опозицију, али добронамјерну, која није поданичка, како би на конструктиван начин у предстојећем времену пуном изазова допринијела одбрани интереса, прије свега, Републике Српске", поручили су из СНСД-а.

Руска агенција "Спутњик" раније је објавила да би предсједник Српске Милорад Додик могао да се нађе на удару одређених снага којима није по вољи његово настојање да води политику, прије свега, у интересу грађана Српске.

"Спутњик" је објавио да је имао увид у тајни план дјеловања опозиције Српске, договорен са одређеним међународним центрима, с циљем рушења актуелне власти у Српској предвођене предсједником Додиком, што су представници опозиције одбацили, оптуживши медије за фалсификовање истине и званичних ставова Русије у дневнополитичке сврхе.