latinica  ћирилица
25/11/2015 |  11:22 ⇒ 11:33 | Аутор: Б92

Бенитес: Нисам у сукобу са Роналдом

Тренер мадридског Реала Рафаел Бенитес тврди да не постоји никакав сукоб између Кристијана Роналда и њега и захвалио се председнику клуба на подршци.
 - Фото: ФОНЕТ
Фото: ФОНЕТ

Реал је протеклог викенда доживео потпуни дебакл у Ел класику, у којем је поражен са 4:0 од Барселоне, због чега су се појавиле спекулације да је Бенитес пред отказом.

Међутим, први човјек Реала Флорентино Перес је одлучио да подржи шпанског стручњака, који за сада остаје у Мадриду.

После пораза од Барселоне било је и гласина да је Роналдо условио управу "краљевског клуба", да морају да изаберу између Бенитеса и њега, али је тренер Реала то негирао пред гостовање Шахтјору у Лиги шампиона.

“Сукоб са Кристијаном? Не, он апсолутно не постоји. Кристијано је фантастичан фудбалер и потпуно неопходан Реалу. Не сматрам да смо у кризи, имамо одличан тим и сјајне игра. Сви смо уједињени, добили смо подршку цијеле управе и предсједника. Имали смо разговоре и сада је на играчима и мени да средимо неке ствари на терену“, нагласио је Бенитес.

Реал је већ обезбиједио пласман у другу фазу Лиге шампиона, пошто два кола прије краја групне фазе има десет бодова, три више од Пари Сен Жермена, а седам од Шахтјора, односно Малмеа.

Дуел између Шахтјора и Реала игра се од 20.45 у Лавову.