latinica  ћирилица
06/10/2015 |  16:33 | Аутор: ТАНЈУГ

У Новом Саду Фиат промовисао новог "фићу"

Реномирани италијански произвођач аутомобила Фиат данас је у Новом Саду представио свој нови модел - Фиат 500, популарно назван "нови фића".
Промоција "Фиат 500" - Фото: ТАНЈУГ
Промоција "Фиат 500"Фото: ТАНЈУГ

Промоција је одржана у центру Новог Сада у Милетићевој улици која је у ту сврху претходних дана претворена у "улицу шарених кишобрана".

Портпаролка Ауто куће "Стојанов" Сања Титин рекла је новинарима да је "улица кишобрана" ових дана била најатрактивнија улица у Новом Саду и уједно најљепша најава за промоцију Фиата 500.

Директор маркетинга "Фиат Србија" Борис Чучковић је рекао да је Фиат 500 односно популарни "нови фића" заштитни знак Фиата и да ће се тај нови модел већ од сутра наћи у понуди Ауто куће "Стојанов".

"Намјерно смо се одлучили за Нови Сад као град у коме ћемо прво промовисати Фиат 500, јер нам је жеља да тај модел представимо у свим локалним срединама, а Нови Сад као вјероватно најурбанији од свих је право мјесто за почетак промотивне кампањде", рекао је Чучковић.

Он је казао да је акција "Фиат препоручује" наишла на одличан одзив у јавности о чему свједочи и "улица кишобрана" коју је, како је рекао, Фиат препоручио.

По ријечима Чучковића нови модел "фиће" је изузетно удобан, лијепог и препознатљивог дизајна са изузетно атрактивним бојама.

"Цијена Фиата 500 је прилагођена нашем тржишту и износи око 10.000 евра", казао је Чучковић, који се захвалио локалној адмонистрацији што је омогућила да пјешачка зона буде искоришћена за промоцију.

На промоцији је приказано неколико "нових фића" у различитим бојама.