latinica  ћирилица
05/10/2015 |  10:46 | Аутор: ТАНЈУГ

Михајловић: Нећу поднијети оставку

Тренер Милана Синиша Михајловић рекао је да неће напустити клупу славног италијанског клуба, упркос слабим партијама на почетку сезоне.
Синиша Михајловић (ФОТО: news-blic.com) -
Синиша Михајловић (ФОТО: news-blic.com)

Милан је синоћ изгубио на свом терену од Наполија са 4:0 и налази се на 11. мјесту на табели са девет бодова заостатака за водећом Фиорентином.

- Клуб доноси одлуке, али ја свакако нећу поднијети оставку. Убијеђен сам да могу да пронађем рјешење за проблеме. Радио сам то у другим клубовима, радићу и овдје. Потребно је вријеме, иако је то нешто што не могу да тражим, рекао је Михајловић за клупску телевизију.

Он је додао да ће већ данас назвати предсједника Силвија Берлусконија и објаснити му шта се десило.

Бивши селектор репрезентације Србије поручио је да екипа мора да настави да ради како би изашла из кризе.

- Можда нам је потребан Фројд. Откако сам дошао у Милан покушавам да радим са играчима на њиховом менталитету. Разговарали смо индивидуално и групно, покушавајући да анализирамо све. Није тако једноставно. Очекивао сам да ћемо раније ријешити проблеме, али очигледно морамо да наставимо да радимо", рекао је Михајловић.

Михајловић је овог љета сјео на клупу росонера, а претходно је водио Сампдорију, Фиорентину, Катанију и Болоњу, док је у Интеру радио као помоћни тренер.