latinica  ћирилица
05/10/2015 |  09:22 | Аутор: Б92

Ван Гал: Запањен сам, нисам ово очекивао

Менаџер Манчестер Јунајтеда Луј ван Гал рекао је послије пораза од Арсенала (3:0) да његов тим није довољно желио побједу.

"Нисам ово очекивао. Био сам изненађен, нисмо поштовали оно што смо се договорили, није било жеље за побједом, а тако нешто још нисам видио. Тако да сам био изненађен, запањен је у ствари боља ријеч“, рекао је холандски стручњак.

“Када екипи као што је Арсенал даш простор да игра фудбал, онда знаш да ћеш изгубити. Припремили смо се да играмо компактно и да не губимо на агресивности, тако да сам веома разочаран“, додао је Ван Гал.

Јунајтед је меч изгубио већ послије почетних 20 минута, пошто је већ тада примио три гола.

“Не знам зашто се то догодило, питао сам то играче на полувремену и послије меча. Тешко је играчима да одговоре одмах послије утакмица јер је много емоција. Изгубили смо на начин на какав не смије да се губи када си први на табели“, рекао је Ван Гал и додао:

“Проблеми нису почели у одбрани, већ у средини терена, пошто су Касорла и Езил имали превише простора. Када се прави притисак, њихови пасови на пролазе тако лако, али ми нисмо били агресивни“.

Јунајтед је тренутно трећи на табели са 16 бодова, колико има и другопласирани Арсенал, а два мање од Манчестер Ситија.