latinica  ћирилица
04/10/2015 |  15:51 | Аутор: СРНА

Сутра облачно јутро, сунчано током дана

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити промјенљиво облачно вријеме, са сунчаним интервалима, те слабом кишом ујутро на свјевероистоку и истоку.
Наоблачење - Фото: РТРС
НаоблачењеФото: РТРС

Јутарња температура од 10 до 16, у вишим предјелима до шест, а највиша дневна од 18 до 23, на југу до 25, у вишим предјелима до 15 степени Целзијусових.

Према прогнози Хидрометеоролошког завода Републике Српске, јутро ће бити промјенљиво облачно, а на сјевероистоку и истоку претежно облачно, мјестимично са слабом кишом.

Током дана углавном суво уз промјенљиву облачност и дуже сунчане интервале, а слаба киша је могућа понегдје на крајњем истоку.

Према вечери и током ноћи постепено наоблачење са запада.

Вјетар слаб, углавном јужних смјереова, поподне слаб и промјенљив.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас преовладава топло и сунчано вријеме, док ће послије подне на западу повремено падати слаба киша.

Температура у 14.00 часова: Бјелашница седам, Ливно 17, Хан Пијесак 18, Нови Град и Соколац 20, Сарајево, Мркоњић Град и Зеница 21, Приједор, Билећа и Бихаћ 23, Неум 24, Бањалука, Добој и Мостар 25, Бијељина, Тузла и Зворник 26, Вишеград 27 степени Целзијусових